Rayo sports delft
Boksen
Krav maga
Rayo kids
Kickboksen
Dames kickboksen
Contact
Nieuwsbrief
 

 

rayo sports twitter rayo sports facebook rayo sports googel plus rayo sports you tube kanaal

 

 

RAYO Vakantie Rooster info 2018

Grote vakantie rooster 2018 Rayo Kids (1 en 2) & Rayo Krav Teens

Geen training op:

Maandag 02 juli t/m zondag 02 september 2018

( In deze periode word er geen contributie berekend voor de Kids en Teens)

zo als elk einde van seizoen sluiten we af met een testje. Deze keer is dat op 27 juni 2018 tijdens de gewone lestijden.

Opa’s oma’s of andere ge├»nteresseerde mogen komen kijken!

Start seizoen 2018/2019

Eerste training nieuwe seizoen eerste week van september 2018

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DELFT VAKANTIE ROOSTER JULI & AUGUSTUS 2018


Vakantie Rooster maandag 23 juli t/m zondag 2 september 2018

Dinsdag Colijnlaan / Donderdag Frederick van Eedenlaan

18.00 tot 19.00 uur

Dames & Begin. Kick- Boxing*

18.00 tot 19.00 uur

Boksen*

19.00 tot 20.00 uur

MuayThai-/ Kick-Boxing

20.00 tot 21.00 uur

Krav Maga


Zaterdag vrije training Colijnlaan

10.30 tot 11.30 uur

Krav Maga

11.30 tot 12.30 uur

MuayThai-/ Kick-BoxingMaandag Extra Personal Pad Training Colijnlaanva 19.00 uur

Personal Pad TrainingStart nieuwe seizoen en het gewone rooster op maandag 3 september 2018


Nieuw dit jaar PPT!!! Personal Pad Training op de maandag!!!

PPT training.
Kosten 12,- voor 3 trainingen. Op afspraak.
Via sms/whatsapp of email:info.rayosports.nl
Tel 0654693691

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bergschenhoek Zomer Rooster 2018

Hierbij willen we jullie informeren over het Zomerrooster 2018. Van 14 juli t/m 26 augustus gaan we naar 1 x trainen in Bergschenhoek op de woensdag. Vanwege de schoolvakantie mogen we geen gebruik maken van het Berghonk. Daarom gaan we buiten trainen in het Bergsche Bos. Uiteraard zijn jullie natuurlijk ook van harte welkom op de di en do en zat in Delft (nb Delft ook in zomerrooster: KM v 20.00-21.00 uur)!

Maandag 14 juli t/m zondag 26 augustus geen trainingen in het Berghonk.

Iedere woensdag Krav Maga van 19.00-20.00 uur

Bergsche Bos, Bosweg, parkeerplaats 2

(parkeerplaats 2 is na parkeerplaats 1 waar Manege Hillegersberg zit. Bosweg 10, 2661 GT Bergschenhoek)

Het normale lesrooster start weer op maandag 27 augustus 2018

in het Berghonk.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vakantie rooster: van af 23 juli tm heel augustus 2018

RAYO zal in de maanden juli en augustus met een zomerrooster draaien. Voor iedereen of beter voor de meeste is het vakantie periode ook voor ons als instructeurs dus we verminderen wat uren/dagen zodat we meestal met een leuk aantal lekker door kunnen trainen. Dat betekent dat er lessen zullen zijn van een uur op 2 doordeweekse dagen per week op de bestaande locaties. Op de dinsdag en donderdag in delft.

Ook dit jaar zal de zaterdag openblijven, al noemen we deze dag een vrije trainingsdag. Op weekeind dagen kan het een enkele keer voor komen dat alleen de zaal open is en er geen instructeur aanwezig is. In verreweg de meeste gevallen zal er wel een instructeur aanwezig zijn. Natuurlijk verhuizen de boksers van de maandag naar de dinsdag zoals elk jaar. Nieuw dit jaar is dat het uur van 18.00-19.00 niet alleen voor de dames en boksers een les hebben, op de donderdag is de zaal zeker groot genoeg voor de 3 lesgroepen naast elkaar, op de dinsdag kan het soms wat aanpassing van jullie en ons vergen, maar we houden dit jaar voor de beginners kickbox ook een mogelijkheid om van 18.00-19.00 uur te trainen op beide dagen.


Rust of juist extra trainen?!?

De vakantieperiode is er uiteraard om uit te rusten en blessures de rust en aandacht te geven die nodig is, dus heb je kleine dingetjes in je systeem die de rust en extra aandacht nodig hebben voor herstel dan is dit wel de uitgelezen periode omdat te doen, zeker!

Anderzijds is dit ook de beste periode om wat extra’s te doen en vrij eenvoudig een sprong te maken in je trainings-efficentie en -effectiviteit. Die ook nog eens redelijk blijvend kan zijn! Wij adviseren en dagen je uit: probeer eens een dubbel uur uit !! Daarom bieden we jullie aan en is ieder lid van harte welkom om onbeperkt alle lessen te komen volgen.

En met klem adviseren we om juist in deze periode daar gebruik van te maken, natuurlijk 2 uren trainen lijkt heel zwaar maar dat is na 3 dubbele lessen eigenlijk al geen dingetje meer dan doe je dat eigenlijk vrij eenvoudig “gewoon”. We draaien zo ie zo maar 3 x een uur dus daar 2 van dat is al een kleinere drempel dan met 75 min lessen. De groepen zijn wat kleiner dus juist nu is een extra uurtje er aan plakken heel handig en verstandig.

Want met een dubbel uur kun je:

  • Makkelijker de stap omhoog naar het gevorderde uur te maken als je al een halfjaar of langer kickbox traint door beide uren te gaan doen of de overstap te wagen naar het latere uur.

  • Maar zeker ook voor onze kravisten een uitgelezen kans om je stoten en trappen te verbeteren door het uur ervoor “mee te pakken”.

  • Makkelijker maar 1 dag per week trainen omdat je best wat extra training verzet op 1 dag is een x de andere dag in de week overslaan minder daling in je prestatie curve. Zo ie zo stijgt die curve enorm met een uurtje extra per week en zeker met 2 !!

We dagen je uit ga lekker je boksen verbeteren door het boks uur eerst te doen en daarna het 2e uur te kickboxen of als kravist extra stoot en trap werk te doen, een van de simpelste en beste manieren om redelijk eenvoudig een grote sprong in conditie en techniek te verbeteren!!! Die grote berg 2 uur is met 3 x bijten een eitje !! Geen tijd of zin in dat 2e uur achter elkaar maar wel in extra Pittige effici├źnte en effectieve Training ook dat kan dit jaar!! Ga op maandag PPT doen !!!


Personal Pad Training PPT !

Ook nieuw dit jaar is dat we een extra aanbod van Personal Pad Training op de maandag hebben, jij 1 op 1 op de pads voor 3 ronden met een van onze “Pad-Mannen” zeer pittig maar ook zeer leerzaam!! Feitelijk een onderdeel van de wedstrijd voorbereiding en een ideaal middel om met een vrij korte training heel intensief en toch compleet te trainen want door deze PTT kun je op veel punten winst behalen; ik noem conditie, stoot en trap ritme, maar ook stoot en trap kracht en zeker ook het mentaal aspect en scherpte, je schakel snelheid neemt toe en nog veel meer !!

Kom uitproberen op de maandag avond Colijnlaan 3 x PTT voor 12,-Rest ons jullie alvast een prettige vakantie toe te wensen !!!.


Sportieve zomerse groeten, Team RAYO

 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Voor vragen of meer info>>>>

Google+